U heeft een uitdaging of een probleem, ik kan u helpen helpen bij het vinden en vormgeven van de oplossing. Het is mijn doel om uw organisatie te leren omgaan met de onzekerheden van vandaag en morgen. Uw organisatie moet ook verder kunnen als de specialisten zijn vertrokken.

Ik breng kennis en expertise in die uw organisatie ontbeert. De focus van MShift ligt op het gebied van architectuur: het vormgeven en plannen van lange termijn richting en oplossingen. Concreet en doelgericht. Specifieke kennis die noodzakelijk is en die ik niet zelf bezit, is geborgd in mijn netwerk. Door mijn jarenlange ervaring en brede contacten ben ik vrijwel altijd in staat om de benodigde kennis uit dit netwerk te halen.

Hoewel ik vaak vanuit een ICT werkveld word betrokken, ligt mijn drijfveer bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. dat betekent dan ook dat ik altijd de dialoog wil verbreden om de gehele organisatie te laten participeren in de ontwikkelingen van morgen. Hierdoor ontstaat meer betrokkenheid, wat een absolute vereiste is om veranderingen te kunnen realiseren.

Kernthema's bij de inzet van MShift zijn dan ook:

  • Kennisoverdracht
  • Coaching on the job
  • Kritisch & opbouwend
  • Business gedreven